×
Menu

Dawn Patrol 3/2mm Back Zip Wetsuit

Hurry! Only 3 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Rip Curl Dawn Patrol 3/2mm Back Zip Wetsuit on ideaalne universaalne ülikond nii algajatele kui ka kogenud surfaritele. Kvaliteetsete materjalide ja läbimõeldud disainiga valmistatud ülikond pakub vee peal soojust, mugavust ja paindlikkust.

E5 Flash Lining ja E4 Thermo Lining tagavad suurepärase soojapidavuse ka veidi jahedamates tingimustes, tagades mugava surfikogemuse. Ülikond omab vastupidavat GBS õmblust, mis on tugevdatud E5 Tape'iga, mis lubab pikaajalist vastupidavust ja veekindlust. Aquaflush disain tagab kiire ja tõhusa liigse vee äravoolu, suurendades mugavust ja vähendades lohistamist lainetes.

Lisaks sellele on ülikonnas mitmesuguseid funktsioone, mis suurendavad mugavust ja funktsionaalsust. Lining Saver kaitseb sisemisi õmblusi kulumise eest, pikendades ülikonna kasutusiga. Strateegiliselt käte ja õlgade kohale paigutatud võrkneopreen suurendab paindlikkust ja hingavust. Täiusliku istuvuse tagamiseks on sellel ülikonnal ka reguleeritav kaelasulgur.

3/2 mm paksusega Rip Curl Dawn Patrol Back Zip Wetsuit pakub õiget soojust veetemperatuuril vahemikus 57,2 kuni 64,4 °F. See on täisülikonna disainiga, mis pakub igakülgset katvust ja kaitset. Taga tõmblukuga sissekäik muudab ülikonda sisse ja välja mineku lihtsaks.

Specifications

Materjal:
E5 Flash Lining, E4 Thermo Lining
Tikkimine:
GBS, E5 Tape
Lisafunktsioonid:
Aquaflush, Lining Saver, Mesh Neoprene
Oskuste tase:
Beginner
Paksus:
3/2mm
Aktiivsus:
All-round
Zip tüüp:
Back Zip
Vee temperatuur:
57-64 °F
Kalipsod tüüp:
Fullsuit
Sugu:
Man
Year model:
22

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro