×
Menu

Earth Aggressive Skate Wheels 4-Pack

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Undercover Earth Aggressive Skate Wheels on keskkonnasõbralik valik agressiivsetele rulluisutajatele. Need rattad on valmistatud emakeelt Maa silmas pidades 15% maisipõhisest ökopolüuretaanist ja nende trükkimine on naturaalse tindiga, mis muudab need nii suure jõudlusega kui ka keskkonnateadlikuks.

Kuid sellega ei piirduta - isegi rattasüdamik on valmistatud 50% ulatuses ringlussevõetud plastist. Sa võid kõvasti raiuda, teades, et teed oma osa oma süsiniku jalajälje vähendamiseks. Need rattad pakuvad tänu kiirus-/kuulaprofiilile ja 88A kõvadusele suurepärast haardumist, kiirust ja kontrolli, mistõttu sobivad need ideaalselt paljude uisutamisstiilide jaoks. Ja nelja rattaga pakendis oled valmis tänavatele minema ja viima oma uisutamise uutesse kõrgustesse.

UC Earth 80 mm rattad sobivad kokku enamiku agressiivsete uiskudega ja tulevad ilma laagrita, nii et saad valida oma seadistusele sobiva komplekti. Ole valmis kogema uut jõudluse ja jätkusuutlikkuse taset Undercover Earth agressiivsete rulluisuratastega.

Specifications

Ratta läbimõõt:
60mm
Ratta kõvadus:
90A
Rattad pakendi kohta:
4
Põhimaterjal:
Nylon
Laagrid:
Not included

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro