×
Menu

Running Basic Socks

1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tõsta oma jooksukogemust Seger Running Basic sokkidega, mis on valmistatud Seger Socks'i poolt, sinu usaldusväärse tipptasemel jalarõivaste brändi poolt.

Need põhisokid on loodud pakkuma maksimaalset mugavust ja tuge jooksu ajal ning on täiuslik kombinatsioon funktsionaalsusest ja stiilist.

Need sokid on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis pakuvad erakordset hingavust ja niiskust juhtivaid omadusi. Ütle hüvasti higistele jalgadele ja ebameeldivatele lõhnadele, isegi intensiivse treeningu ajal. Tugevdatud varba- ja kannaosa tagavad suurema vastupidavuse, mistõttu on need ideaalsed regulaarseks kasutamiseks ja pikemaks jooksuks.

Seger Running Basic sokid on disainitud tiheda istuvuse ja tugipaelaga, mis hoiab ära libisemise ja kimbatuse, pakkudes turvalist ja mugavat istuvust kogu jooksu jooksul. Õmblusteta varvaste konstruktsioon vähendab ärritust ja ebamugavustunnet, võimaldades teil keskenduda oma sooritusele ilma kõrvalekalleteta.

Need põhisokid on saadaval mitmes värvitoonis, sealhulgas mustad, valged ja hallid, mis täiendavad sujuvalt teie jooksuriietust. Oma tagasihoidliku, kuid stiilse välimusega sobivad need nii vabaajajooksudeks kui ka võistlusüritusteks.

Kogege erinevust Seger Running Basic sokkidega - need on teie ideaalne kaaslane teie treeningu eesmärkide saavutamiseks. Pane end mugavusse, jõudlusesse ja stiili ning naudi iga sammu oma jooksu ajal Seger Socks'i sokkidega.

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro