×
Menu

Glide Tape Eco 10m Ski Glide Wax

(2)
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Meie planeedi eest hoolitsemine on midagi, mida me kõik saame üheskoos teha ja milles me saame kokku leppida, et see on pingutust väärt. Nii et miks mitte rakendada ennast veel, kui te Optiwax Glide teibi ribaga oma suuskadele kleebite?

Optiwaxi Eco libisemislindi liin on valmistatud nii, et see mõjutab meie planeeti väga vähe, kuid teie suuski väga palju. Kandke seda libisemislinti nii oma suuskade ülemisele kui ka alumisele küljele, et need libiseksid vaevata läbi lume. Lisaks aitab see funktsioon hoida suusad kuivana ja vältida jää tekkimist.

Nii teibi paberiosa kui ka selle karp on valmistatud taaskasutatud paberist. Selle teibi puhul kasutatav vaha on mittefluoro biolagunev materjal, mis annab teile optimaalse libisemise enamikes tingimustes. Töötemperatuurivahemik alates +5°C kuni miinus 20°C tähendab ka suurt mitmekülgsust kasutamisel erinevates tingimustes.

Selle tavalise versiooni laius on 60 mm ja see sobib ideaalselt enamiku murdmaasuusatüüpide jaoks. Kasutamine on lihtne ja kiire ning jätab teile rohkem aega suusatamiseks. Lihtsalt kandke teip soojendusega ja harjake seda pärast.

Specifications

Temperatuur:
+5 to -20 °C
Aktiivsus:
Cross Country
Vaha vorm:
Glide Tape
Fluorisisaldus:
No fluor
Vaha laius:
60mm
Vaha pikkus:
10m

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (2)

I took Optiwax Glide Tape to rewax my xc skin skis whilst on holiday. Less risk of contaminating skins with wax and no mess from scraping. Iron on and brush off. Very easy to use and great glide!
Norman M. (Littleborough Lakeside Ward)
24.02.2020
Hinnang: 5 5-st!
Easy to use and lasts well. Sometimes uneven when applied so I give it a quick iron once the paper is removed to smooth out and make brushing easier.
Simon Collier (Widnes)
22.01.2019
Hinnang: 5 5-st!
SkatePro