×
Menu

Daft Sunglasses

Uus
Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tutvustame Red Bull Spect Draft päikeseprille, mis on täiuslik kombinatsioon stiilist ja tipptasemel funktsionaalsusest.

Need päikeseprillid on ajatu disainiga ja teevad kindlasti silmatorkava, kuhu iganes sa ka ei läheks. Julge ja ikooniline Red Bulli logo templitel lisab sportlikku elegantsi igale riietusele, samas kui sile ja voolujooneline siluett õhkab sportlikku elegantsi.

Red Bull Spect Draft päikeseprillid on valmistatud hoolikalt ja hoolikalt, et pakkuda erakordset nägemiskogemust. Kvaliteetsed klaasid pakuvad optimaalset kaitset kahjulike UV-kiirte eest, tagades, et teie silmad on kaitstud kõigi teie väliseikluste ajal. Samuti vähendavad nad pimestust ja suurendavad selgust, muutes need päikeseprillid ideaalseks erinevateks tegevusteks, alates mägironimisest kuni lihtsalt rannas lõõgastumiseni.

Red Bull Spect Draft päikeseprillid on disainitud maksimaalset mugavust silmas pidades ning neil on kerge, kuid vastupidav raam, mis sobib ideaalselt igale näokujule. Reguleeritavad ninapadjad tagavad kindla ja kohandatud istuvuse, samas kui templid pakuvad suurepärast haardumist, et vältida libisemist.

Kui oled kirglik sportlane, õuesõppija või lihtsalt keegi, kes hindab stiilseid ja funktsionaalseid aksessuaare, siis Red Bull Spect Draft päikeseprillid on kohustuslik lisa sinu kollektsioonile.

Kogege võrratu jõudluse ja tipptasemel stiili sulandumist Red Bull Spect Draft päikeseprillidega, kus erakordne kvaliteet kohtub kaasaegse disainiga.

Specifications

Näo suurus:
One Size

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro