×
Menu

Dundee Sunglasses

Uus
Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Kogege nii stiili kui ka jõudluse parimaid omadusi meie Red Bull Spect Dundee päikeseprillidega. Need päikeseprillid on disainitud täpselt ja valmistatud tippkvaliteedilistest materjalidest ning pakuvad tähelepanuväärset kombinatsiooni funktsionaalsusest ja moest.

Dundee päikeseprillid on elegantse, ümbermõõdulise disainiga, mis pakub täielikku katvust ja erakordset kaitset kahjulike UV-kiirte eest. Kerge ja vastupidav raam tagab maksimaalse mugavuse pikema kandmise ajal, mistõttu on need ideaalsed nii väliseiklusteks kui ka igapäevaseks tegevuseks.

Need päikeseprillid on varustatud täiustatud polariseeritud läätsedega, mis vähendavad tõhusalt pimestust ja suurendavad visuaalset selgust. Saate nautida paremat nähtavust ja vähendada silmade koormust, mis võimaldab teil anda endast parima heledates ja keerulistes valgusoludes.

Red Bull Spect Dundee päikeseprillid on elava punase raamiga, mis lisab teie üldisele välimusele julgust ja stiili. Red Bulli ikooniline logo on silmatorkavalt kujutatud templitele, mis esindab brändi pühendumust kvaliteedile ja jõudlusele.

Red Bull Spect Dundee päikeseprillid sobivad ideaalselt igale spordihuvilisele või moeteadlikule inimesele, sest need on hädavajalik aksessuaar. Tõsta oma stiili ja kaitse oma silmi nende tähelepanuväärsete päikeseprillidega.

Specifications

Näo suurus:
One Size

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro