×
Menu

Edge Sunglasses

Uus
Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Süüta oma kirg seikluste ja spordi vastu Red Bull Spect Edge päikeseprillidega, mis on stiili ja jõudluse kehastus. Need päikeseprillid on mõeldud neile, kes nõuavad parimat, ning neis on ühendatud tipptasemel tehnoloogia ja elegantne, kaasaegne disain, et pakkuda võrratuid prille.

Red Bull Spect Edge päikeseprillid on valmistatud kergetest ja vastupidavatest materjalidest ning pakuvad mugavat istuvust, mis hoiab sammu teie aktiivse eluviisiga. Ühe suurusega disain tagab universaalse sobivuse kõikidele näokujudele, tagades maksimaalse mugavuse pikemaajalise kandmise ajal. Reguleeritavad ninapadjad ja templiotsad võimaldavad kohandatud istuvust, nii et saate leida täiusliku tasakaalu mugavuse ja stabiilsuse vahel.

Red Bull Spect Edge päikeseprillide täiustatud klaasid pakuvad erakordset selgust ja kaitset päikese kahjulike UV-kiirte eest. Kogege elavaid värve ja teravaid detaile minimaalse moonutusega, mis võimaldab teil täielikult sukelduda oma lemmikväljakutegevusse. Ükskõik, kas sa lööd nõlvale, liigud mööda radu või naudid lihtsalt päeva rannas, need päikeseprillid pakuvad visuaalset selgust, mida vajad oma parima tulemuse saavutamiseks.

Red Bull Spect Edge päikeseprillid on oma elegantse ja sportliku disainiga julged, kuhu iganes sa ka ei läheks. Red Bulli iseloomulik kaubamärk lisab teie igapäevasele välimusele sportliku hõngu, samas kui moodne siluett sobib paljude näokujude jaoks. Need päikeseprillid sobivad ideaalseks aksessuaariks kaasaegse seikleja jaoks, nii et neid saab sujuvalt kasutada nii vabaaja kui ka aktiivse liikumisviisi puhul, alates mäestikust kuni tänavani.

Tõsta oma prillimängu ja koge stiili ja jõudluse sulandumist Red Bull Spect Edge päikeseprillidega. Võta omaks oma seikluskire ja lase neil päikeseprillidel olla oma usaldusväärne kaaslane oma teekonnal suursugususe poole.

Specifications

Näo suurus:
One Size

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro