×
Menu

Earle Sunglasses

Uus
Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Põnevust otsivad ja seiklejad, kohtuge oma vastasega: Red Bull Spect Earle päikeseprillid. Need päikeseprillid kehastavad ekstreemspordi olemust oma julge, sportliku disaini ja erakordsete omadustega. Täpselt ja hoolikalt valmistatud, on need valmis saatma teid adrenaliinirohkeil eskapaadidel ja parandama teie nägemist nagu kunagi varem.

Astuge seikluste areenile nende päikeseprillidega, mis ühendavad vaevata stiili ja funktsionaalsuse. Unisex-disain tagab mugava sobivuse kõikidele näokujudele, sobides igat liiki põnevuseotsijatele. Valmistu uute kõrguste vallutamiseks, nõlvade raiumiseks ja lainetega sõitmiseks vankumatu selguse ja kaitsega.

Red Bull Spect Earle päikeseprillidel on kvaliteetsed toonitud klaasid, mis pakuvad erakordset selgust ja kaitset päikese kahjulike UV-kiirte eest. Nende kerge, kuid vastupidav raam tagab pikaajalise vastupidavuse, ükskõik kui ekstreemsed teie seiklused ka ei oleks. Need on ülim kaaslane neile, kes armastavad piiride ületamist.

Ükskõik, kas vallutad lumiseid tippe, liigud karmil maastikul või päevitad suvise päikese käes, Red Bull Spect Earle päikeseprillid tõstavad sinu kogemust. Lase neil saada oma usaldusväärseks liitlaseks adrenaliinirohkeid seiklusi taga ajades. Haara oma paar juba täna ja naudi põnevust!

Specifications

Näo suurus:
One Size

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro