×
Menu

Skateboard Package

Description

Rula pakett - ideaalne pakett rulaentusiastile! Rula-pakett sisaldab kõike, mida vajate rulatamise alustamiseks - või oma oskuste tõstmiseks järgmisele tasemele. Kõik meie rula on täielikult kokku pandud ja varustatud kvaliteetsete komponentidega, mis tagavad sujuva sõidu.

Saate valida mitme rulluisumarki vahel. Meil on komplekteeritud rula lauad kõikidele tasemetele - algajatest kuni professionaalideni. Ja mis kõige parem, meie komplektsete rulaululaudade valikus on palju lahedat graafikat, mille hulgast valida.

Koos rula lauaga saad rula paketi ostmisel järgmised esemed:

  • Kiiver: Kaitske oma pead kvaliteetsete kiivritega, mis vastavad kõigile ohutusstandarditele. Saadaval on erinevad värvid ja kujundused, nii et leiad oma isikupära ja stiiliga sobiva kiivri.
  • Kaitsekomplekt: Meie kaitsekomplektid sisaldavad põlve-, küünarnuki- ja randmekaitseid, et hoida sind põrutuste ja muljumiste eest, kui õpid või proovid uusi trikke.
  • Uisutööriist (valikuline): Uisutööriist on iga rulaja jaoks hädavajalik. See võimaldab teil oma veermikke reguleerida, rattaid vahetada ja muid hooldustöid teha. Meie uisutööriistad on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja kestavad kaua.
Näita kõike

arvustused   (12)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (12 reviews)

SkatePro