×
Menu

Soulframe 68

Video
Video
1 pair
Kogus.
1 pair
2 pairs
3 pairs
4 pairs
5 pairs
6 pairs
7 pairs
8 pairs
9 pairs
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Receive an email when this product is back in stock
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Pärast USD Aeon rula edu võtsime selle disaini uue Kizer Soulframe 68 väljatöötamisel põhjalikult vaatluse alla. Tahtsime alandada raskuskeskme, suurendades samal ajal otsest lihvimistunnet.
See on täielikult alumiiniumist valmistatud maksimaalse energia ülekandmiseks, kiiremaks lihvimiseks ja loodud spetsiaalselt kiireks pargi- või kaussi uisutamiseks ja kopika lihvimiseks.
Nagu Aeon, on ka see mitte-UFS unibody hingeplaat integreeritud raamiga, et saavutada madalaim raskuskese ja kõige laiem lõhe flat setupide jaoks, mis muudab selle kergemaks ja tugevamaks, kasutades samal ajal vähem osi.
Plaat ja raam on valmistatud 6061 lennukialumiiniumist, mis on CNC-töödeldud täiuslikkuseni ja tulevad koos uue Element II alumiiniumist H-blokiga. Soulframe'il on eelpuuritud ja süvistatud kinnitusaugud, mis sobivad enamikule USD-uuiskudele ja ka Salomonidele.
68 versioon on mõeldud spetsiaalselt 68mm ja 64mm flat setupide jaoks, mis teeb Soulframe 68-st ühe kiireima ja stabiilsema flat setupi, mis on saadaval kaasaegses agressiivses uisutamises.

Specifications

Ratta läbimõõt:
65mm, 68mm
Frame tüüp:
Flat setup, Anti-rocker setup
Frame materjal:
Aluminum
Rataste kaugus:
276mm
Monteerimine:
UFS
Soulplate:
One-piece
Kaal:
600g

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro