×
Menu

Tilt Theory Kit

Description

Ole valmis viima oma stunt-skootriga sõitmise järgmisele tasemele Tilt Theory Kit'iga, mis sisaldab tippkvaliteediga Tilt-osasid, mis pakuvad sulle erakordset sõidukogemust.

Tilt Theory Kit sisaldab:

  • Tilt Theory Scooter Deck: Kogege võrratut kontrolli ja stiili Tilt Theory 3 rollerite tekiga, millel on täiustatud "Crook Nook" kuju, mis tagab paremad nina-trikkimisvõimalused, ja kastikujuline disain, mille tagaosa on kõverdatud, mis võimaldab vaevata lihvimist. Valige erinevate suuruste hulgast, et leida oma sõidustiili jaoks sobivaim.
  • Tilt Scooter Bar: Tõstke oma sõitu meie kvaliteetsete Tilt-scooteri kangide valikuga, millest igaüks on valmistatud täpselt ja konstrueeritud nii, et see peab vastu ka kõige nõudlikumatele trikkidele.
  • Tilt Scooter Fork: kogege suurepäraseid juhtimis- ja kontrolliomadusi Tilt scooteri kahvliga, mis on loodud pakkuma optimaalset täpsust ja reageerimisvõimet kõigi teie freestyle-trikkide jaoks.
  • Tilt Scooteri rattad (valikuline): Täiendage oma seadistust komplektiga Tilt rollerirattaid, mis on saadaval erinevates suurustes ja värvides, et sobida teie sõidustiili ja eelistustega.
  • Tilt Scooter peakomplekt (valikuline): Tagage sujuv ja vaevata juhtimine Tilt rollerite peakomplekti abil, millel on kvaliteetsed laagrid, mis vähendavad hõõrdumist ja suurendavad vastupidavust.
  • Tilt Scooter Grip Tape (valikuline): Lisage oma kohandatud rollerile täiuslik lõppviimistlus Tilt gripteibi abil, mis tagab suurepärase haardumise ja kontrolli ning toob samal ajal esile teie ainulaadse stiili.

Valides Tilt Theory Kit'i, ei säästa sa mitte ainult raha erakordse Tilt varustuse pealt, vaid saad ka võimaluse ehitada oma kohandatud rolleri, mis on kohandatud täpselt sinu sõidueelistustele. Ära jäta kasutamata seda võimalust oma sõidukogemuse tõstmiseks - telli oma Tilt Theory Kit juba täna ja avasta võimaluste maailm.

Näita kõike

arvustused   (1)

WORTH IT
David Peterlin (Log pri Brezovici)
21.11.2023
Hinnang: 5 5-st!
SkatePro