×
Menu

Skateboard Package Kids

Description

Kas soovid oma lapsele rulluisutamist õpetada? Vaata meie laste rula paketti! See kõikehõlmav pakett sisaldab kõike, mida teie laps vajab, et alustada sõitmist, sealhulgas täielikku laste rula, kiivrit ja kaitsekomplekti küünarnukkidele, randmetele ja põlvedele. Paketti saad lisada ka rula tööriista, et su lapse uus ratas oleks alati heas korras.

Siin on kirjas, mida meie laste rula pakett sisaldab:

  • Täielik laste rula: Meie kvaliteetsed laste rula lauad sobivad ideaalselt algajatele ning on saadaval erinevates värvides ja stiilides.
  • Kiiver: Meie kiivrid on loodud selleks, et teie laps oleks uisutamise ajal turvaline ja vastavad uusimatele ohutusstandarditele.
  • Kaitsekatted: Meie kaitsepolstrid küünarnukkidele, randmetele ja põlvedele pakuvad suurepärast kaitset kukkumiste ja vigastuste eest.
  • Uisutööriistad (valikuline): Meie uisutööriistaga saab teie laps hõlpsasti oma rula oma maitse järgi reguleerida ja teha põhihooldustöid.

Ärge jätke kasutamata seda võimalust, et teie laps saaks alustada oma rulluisutamist! Telli meie laste rula pakett juba täna ja lase lõbutsemisel alata!

Näita kõike

arvustused   (7)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (7 reviews)

SkatePro