×
Menu
YOW

Mundaka Grom Series Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
10+
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Avasta YOW Mundaka Grom Series Surfskate, sinu pilet võrratu surfikogemuse nautimiseks maal!

See esmaklassilisest vahtrast valmistatud surfskate on erakordselt vastupidav ja vastupidav, valmis vastu pidama ka kõige intensiivsematele sõitudele. Kompaktne suurus, mille tekipikkus on 32-tolline (81,3 cm), muudab selle väga manööverdamisvõimeliseks, võimaldades sul hõlpsasti läbi kitsaste kohtade põimida ja sooritada teravaid pöördeid.

24,1 cm (9,5-tolline) tekilaius tagab teie jalgadele stabiilse ja mugava platvormi, mis tagab optimaalse kontrolli ja tasakaalu. Kicktaili lisamine parandab veelgi sinu sõidukogemust, võimaldades sul teha stiilseid trikke ja avastada surfamise uusi mõõtmeid.

Kvaliteetsete 66 mm ratastega varustatud YOW Mundaka Grom Series Surfskate pakub sujuvat ja vaevata sõitu, jäljendades lainetel libisemise tunnet. Selle ümberpööratud kingpin-toorikud koos standardse ripp- ja carvingukonstruktsiooniga pakuvad võrratut reageerimisvõimet ja stabiilsust, võimaldades sul sügavale carve'ile ja vabalt voolata nagu surfilaual.

See surfskate on mõeldud neile, kes otsivad ülimat carving-kogemust, ning sobib ideaalselt nii kogenud ratturitele kui ka uustulnukatele, kes soovivad oma oskusi parandada ja viia oma surfamine järgmisele tasemele. Nautige lainete põnevust, isegi kui olete ookeanist kilomeetrite kaugusel, koos YOW Mundaka Grom Series Surfskate'iga.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
16.5" (41.9cm)
Nose pikkus:
5.52"
Saba pikkus:
5.92"
Deck pikkus:
32" (81.3cm)
Deck laius:
9.5" (24.1cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Standard hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro