×
Menu

Wata Surfskate

1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Selle kaubaga tasuta kohaletoimetamine
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tutvustame Long Island Wata Surfskate'i, mis on parim sõit carvingu harrastajatele.

Kogege surfamise põnevust maal selle tipptasemel surfskate'iga Long Island Longboards'ilt. Kirglikult ja täpselt valmistatud Wata Surfskate ühendab endas kvaliteetsed materjalid ja uuendusliku disaini, et pakkuda võrratut sõiduelamust.

Selle surfskate'i keskmes on tugev ja paindlik vahtrapuust tekk, mis tagab täiusliku tasakaalu carvinguks ja kruiisimiseks. 31 tolli pikkune ja 9,5 tolli laiune tekk pakub piisavalt ruumi teie jalgadele, säilitades samas kompaktse ja manööverdamisvõimelise profiili.

Wata Surfskate'il on 19-tolline teljevahe, mis tagab sujuva ja stabiilse sõidu. See koos 66 mm rataste ja tundlike inverted kingpin veokitega võimaldab teil hõlpsasti carve'i teha ja teravaid pöördeid sooritada.

See surfskate on varustatud kicktailiga, mis lisab sinu rulaelamuse kogemusele lisamõõtme. Pop ollies, sooritage manuaale ja avastage uusi trikke selle mitmekülgse lauaga.

Long Island Wata Surfskate on mõeldud kõikide oskuste tasemete carvinguhuvilistele ja on ideaalne kaaslane sinu rulluisuseiklusteks. Olenemata sellest, kas oled kogenud proff või alles alustav, see surfskate tõstab su sõidu uutesse kõrgustesse.

Specifications

Deck materjal:
Maple
Teljevahe:
19" (48.3cm)
Nose pikkus:
2.20"
Saba pikkus:
5.43"
Deck pikkus:
31" (79cm)
Deck laius:
9.5" (24.1cm)
Deck omadused:
Kicktail
Ratta läbimõõt:
66mm
Trukid tüüp:
Inverted kingpin, Reversible hanger, Carving
Riding Style:
Carving

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro