×
Menu

Licks Ski socks

Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
5 tükid
6 tükid
7 tükid
8 tükid
9 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tutvustame Stance Riffs in Snow sokke, mis on esmaklassiline kollektsioon vasikapikkustest sokkidest, millel on ikoonilised Rolling Stones'i kujutised. Need sokid on klassikalise valge disainiga, millel on silmatorkavad punased ja mustad detailid, mis loovad ajatu esteetika. Keskmise paksusega sokid pakuvad täiuslikku tasakaalu mugavuse ja vastupidavuse vahel.

Need sokid on kaunistatud Stance'i kaubamärgiga tikitud logoga kaelal, mis ei ole lihtsalt moe-, vaid kvaliteedimärk. Valmistatud 66% polüestrist, 9% ringlussevõetud polüestrist, 21% nailonist, 2% elastaanist ja 2% ringlussevõetud puuvillast, seavad nad esikohale jätkusuutlikkuse, ilma et see kahjustaks jõudlust.

Ülimaks mugavuseks loodud sokkidel on õmblusteta sulgemine ning tugevdatud kanna, varvaste ja võlvi tugi. INFIKNIT-konstruktsioon tagab võrratu vastupidavuse, samal ajal kui froteesilmused esijalal, kannal ja varvastel pakuvad pehmendust ja tugi jalakaarele. Tõsta oma sokkide mängu Stance Riffs in Snow'ga - kus stiil ja sisu kohtuvad igal lumisel seiklusel.

Specifications

Sugu:
Man, Woman, Unisex

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro