×
Menu

Route 2 Ski socks

Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
2 tükid
3 tükid
4 tükid
Piiratud kogus saadaval
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Muuda oma sokkide kasutamise kogemus nende tipptasemel funktsioonidega:

AirflowMax™ tehnoloogia - Sukeldu oma jalgade maailma, kus on täiustatud hingavus tänu Stance'i täiustatud AirflowMax™ tehnoloogiale. Vabastage kanaliseeritud õhupehmenduse jõud, et saavutada võrratu kerguse ja värskuse tunne.

ThermoSense™ Comfort Performance - Tõsta oma mugavuse mängu Stance'i patenteeritud ThermoSense™-tehnoloogia abil. See eksklusiivne kiuinnovatsioon reageerib teie kehatemperatuurile, pakkudes suure jõudlusega mugavuse kogemust. Ühendades kõrgekvaliteedilised keerutatud lõngad spetsiaalse töötlemisega, ei vii ThermoSense™ mitte ainult niiskust ära, vaid kõrvaldab ka lõhna tekitavaid baktereid, tagades, et teie jalad jäävad jahedaks, kuivaks ja lõhnavabaks ka pärast finišijoont.

InvincibleKnit™ Toughness - astu uude vastupidavuse ajastusse koos InvincibleKnit™-iga, Stance'i teedrajava tehnoloogiaga, mis on loodud kõrge hõõrdumisega kohtade lahendamiseks. Kannade ja varvaste juures tugevdatud InvincibleKnit™ seab vastupidavuse osas võrratu standardi, lubades tavapäraste sokkkonstruktsioonidega võrreldes pikemat ja tugevamat eluiga.

DynamicArch™ Support - Võitke pinget ja väsimust DynamicArch™ Supportiga, mis on loodud selleks, et hoida teid kergelt liikumas. Kogege sihipärast tuge, mis kohandub teie jala loomulikule kontuurile, tagades optimaalse jõudluse ja mugavuse.

VentFlow™ Mesh - Jää jahedaks surve all tänu VentFlow™ Meshile, mis on tulemuslikkusele suunatud uuendus, mis maksimeerib õhuvoolu ja hingavust. Nautige täiustatud ventilatsiooni, et hoida jalad värske ja mugava tundega ka kõige nõudlikumate tegevuste ajal.

SmoothGlide™ Toe Finish - Hellita oma jalgu SmoothGlide™ Toe Finish'i luksusliku tunnetusega. Hüvasti hõõrdumisega, sest õmblusteta varvaste sulgemine hellitab teie jalgu hõõrdumisvastase puudutusega, mida nad jumaldavad.

Specifications

Materjal:
Merino Wool
Sugu:
Man, Woman, Unisex

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro