×
Menu

Flower Frost Ski socks

Hurry! Only 2 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
2 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Tõsta oma talvised seiklused esile meie Performance Snow Socksiga - see on stoke'i ja soojuse kehastus. See dünaamiline Over-the-Calf (OTC) duo, mis on kootud keeratud sünteetilisest lõngast, tagab mitte ainult uskumatu soojuse, vaid ka kogu päeva mugavuse, mis saadab teid sujuvalt alates ergutavatest liftisõitudest kuni hubase majapidamiseni. Pea seda oma valikuks ülima lumist elamuse jaoks - väga soovitatav.

Infiknit™ eluaegne garantii: Puhka rahulikult meie Infiknit™-tehnoloogia abil. Need sokid on loodud kestma, ei rebene ega rebene kunagi. Mõeldud headeks aegadeks, ja kui juhtub, et oled turbo-narr ja paned neid läbi väänama, siis oleme sind kindlustanud.

Üle vasika: Need sokid, mis ulatuvad napilt alla põlve, katavad täielikult kogu sääreosa.

Keskmine pehmendus: Kogege turvalist istuvust koos täiustatud löögikaitsega, tänu mõõdukale pehmendusele kogu soki ulatuses.

Performance Cushioning: Meie Performance Cushioning ei kaitse mitte ainult löökide eest, vaid tagab ka võrratu mugavuse, mis hoiab teid rohkem pingutamas.

Channeled Air Cushioning: Hinga kergelt, kui liigud nõlvadel tänu meie Channeled Air Cushioning'i täiustatud õhuvoolule.

Performance Arch Support: Võitle pingete ja väsimuse vastu Performance Arch Supportiga, mis hoiab sind kergelt liikvel.

Õmblusteta varvaste sulgemine: Nautige hõõrdumisvastast viimistlust, mida teie jalad armastavad tänu õmblusteta varvaste sulgemisele.

Performance Mesh: Maksimaalne õhuvool ja hingavus on Performance Mesh'i standardvarustuses, mis hoiab sind jahedana ka intensiivsete lumesessioonide ajal.

Meriinovilla segu: 43% nailonist, 37% polüestrist, 17% meriinovillast ja 3% elastaanist koosnev harmooniline segu, mis tagab täiusliku tasakaalu vastupidavuse, mugavuse ja jõudluse vahel. Valluta talv stiilselt ja mugavalt meie Performance Snow Socksiga - sinu usaldusväärne partner kõikidel lumistel ettevõtmistel.

Specifications

Materjal:
Polyester, Merino Wool Blend
Sugu:
Man, Woman, Unisex

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

SkatePro