×
Menu

Diatonic Ski socks

(1)
Hurry! Only 1 in stock
1 tükid
Kogus.
1 tükid
Piiratud kogus saadaval
Lisa ostukorvi
  Save for later
Tasuta kohaletoimetamine alates €79
Delivery 5 tööpäeva
365 päeva tagastuspoliitika

See also

Description

Kogege meie Infiknit™ eluaegse garantiiga vastupidavuse ja mugavuse tippu - lubadus, mis peab vastu. Meie Infiknit™-tehnoloogia, mis on loodud teid silmas pidades, tagab, et need sokid ei rebene ega rebene kunagi. Ehitatud tipptasemel, kuid kui sa leiad end turbo-gnariliselt ja suudad ühe rebeneda, võid olla kindel, et me oleme sind katnud.

ÜLE KALJU: Need sokid, mis ulatuvad napilt alla põlve, pakuvad täielikku kaitset kogu sääreosa jaoks.

Mõõdukas pehmendus: Naudi turvalist istuvust koos täiustatud löögikaitsega tänu mõõdukale pehmendusele kogu soki ulatuses.

POLY BLEND: 36% nailonist, 33% polüestrist, 29% meriinovillast ja 2% elastaanist koosnev keerukas segu, mis tagab täiusliku tasakaalu vastupidavuse, paindlikkuse ja mugavuse vahel.

TOIMIV VÕRK: Maksimaalne õhuvool ja hingavus on Performance Mesh'i standardvarustuses, hoides teid jahedana ja mugavalt.

ENGINEERED ANKLE PROTECTION: Hüvasti tüütu jalatsihõõrumine, sest meie Engineered Ankle Protection päästab teie jalad ebamugavustundest.

CHANNELED AIR CUSHIONING: Hingake kergelt, kui liigute oma päeva jooksul tänu meie Channeled Air Cushioning'ile, mis tagab parema õhuvoolu.

BOOT PROTECTION: Strateegiliselt paigutatud pehmendus koos Boot Protectioniga tagab mugava tõusu, mis täiendab teie iga liigutust.

Tõsta oma sokkide mängu tipptasemel tehnoloogia, kvaliteetsete materjalide ja läbimõeldud disainiga, mis tagab sinu mugavuse ja jõudluse tipptasemel igal sammul.

Specifications

Materjal:
Polyester, Merino Wool Blend
Sugu:
Man, Woman, Unisex

Populaarsed tooted

Näita kõike

From same brand

arvustused   (1)

Eestikeelseid tooteülevaateid ei ole. Show reviews in other languages (1 reviews)

SkatePro