×
Menu

Freeride Ski Binding and Mounting

Description

Kas oled valmis minema mägedesse uue freeride'i varustusega? Vaata meie Freeride suusad ja sidemed paketti! Selle paketiga on teil vabadus luua oma ideaalne seadistus, valides endale sobivad freeride-suusad ja sidemed.

  • Freeride-suusad: Meie valik freeride-suuski on mõeldud seikluste otsijatele, kes armastavad avastada väljavenitatud radu. Need suusad paistavad silma sügaval puudris ja vahelduvas maastikus, pakkudes ülimat puudrisuusatamise kogemust.
  • Sidemed: Meie suusasõlmede kollektsioon on käsitsi valitud, et täiustada meie freeride-suusasid ideaalselt. Meie sidemed on reguleeritavad ja ühilduvad erinevate saapa talla normidega, pakkudes turvalist ja mugavat sobivust igale suusatajale.

Teie freeride-paketi täiendamiseks pakume suusakotti, mis muudab suuskade transportimise lihtsamaks. Samuti saate lisada TASUTA SkatePro kaelasoojendaja, et hoida teid mägedes hubasena!

Lisamugavuse tagamiseks pakume lisatasu eest professionaalset paigaldusteenust. Meie kogenud tehnikud tagavad, et teie sidemed on õigesti ja kindlalt paigaldatud, tagades teile meelerahu ja parima võimaliku jõudluse lumel.

Miks osta freeride-suusapakett? Valides meie Freeride suusad ja sidemed paketi, ei säästa te mitte ainult raha võrreldes üksikute toodete ostmisega, vaid saate ka nautida mugavust, et teie varustus on ideaalselt sobitatud ja kasutusvalmis. Meie hoolikalt kureeritud tippkvaliteediga toodete ja lisatarvikute valikuga on meil olemas kõik, mida vajate, et viia oma freeride-suusatamine järgmisele tasemele.

Näita kõike

Specifications

Sidemed:
Not included

arvustused   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10.05.2023
Hinnang: 5 5-st!
SkatePro