×
Menu

Backcountry Ski Package - Skis & Bindings

Description

Võta meie Backcountry suusapaketiga stiilselt suusatama. See pakett on mõeldud seikluste armastajatele ja võimaldab teil valida endale sobivaima suusa- ja sidemete kombinatsiooni ning isegi lisada mugava suusakoti ja kaelasoojendaja, et saada täielik pakett.

  • Alpine Touring suusad: Meie kvaliteetsete Alpine Touring suuskade valik pakub täiuslikku kombinatsiooni kergest mitmekülgsusest ja vastupidavast jõudlusest. Need suusad pakuvad teile kontrolli ja liikuvust, mida vajate mis tahes väljakutse lahendamiseks.
  • Suusa sidemed: Valige oma suusastiili ja -saapa jaoks sobivad sidemed. Meie valik sisaldab erinevaid sidemeid tippmarkidelt, mis on mõeldud nii alpi- kui ka telemark-suusatamiseks.
  • SkatePro Skibag: Hoidke oma suusad ja suusakepid turvaliselt ja kindlalt meie vastupidava SkatePro suusakotiga. See on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest ja sellel on mugav õlarihm lihtsaks kandmiseks.
  • SkatePro kaelasoojendaja: Pehme, fliisist vooderdatud SkatePro kaelasoojendaja hoiab teid soojas ja kaitseb ilmastiku eest. See on loodud selleks, et hoida teid külma päeva jooksul soojas, ilma et see ohverdaks hingavust.
  • Paigaldamise teenus: Kui soovite, võite lasta oma sidemed professionaalselt paigaldada oma suuskadele meie kogenud tehnikute poolt. See teenus tagab täpse sobivuse ja optimaalse jõudluse mägedes. Lihtsalt lisage sidemete paigaldamise teenus oma ostukorvi, kui teete tellimuse.

Ärge jätke kasutamata ülimat suusakogemust. Hankige meie Backcountry-suusapaketiga varustust, mida vajate mis tahes maastikul tegutsemiseks, juba täna.

Näita kõike

Specifications

Sidemed:
Not included
SkatePro